Chocolterie Dongelmans Zeddam
Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons

Chocolade workshops


Chocolade workshop

Workshops bonbons maken

In chocolade zit het stofje phenylethhylamine. Hierdoor ontstaan gelukgevoelens en wordt het energiegehalte en de alertheid groter. Geluk en energie dat u wilt delen met anderen. Daarom organiseert Dongelmans chocoladeworkshops. Met uw zakenrelaties, uw medewerkers of gewoon met familie en vrienden. Als teambuilding, als themaworkshop of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. De workshop gebeurt onder vakkundige leiding. Een heerlijke 3 uur durende workshop waarin je de basis leert van het werken met chocolade. Tijdens deze workshop leer je op een laagdrempelige manier verschillende soorten bonbons maken.

Inhoud workshop
De workshops worden gegeven op de maandag-, dinsdag-, donderdag,- of vrijdagavond. We starten om 19.00 uur met een kopje koffie of thee voorzien van lekkere bonbons. Ondertussen verrijken wij u met basiskennis van chocolade. Na een kort voorbeeld kunt u zelf aan het werk om bonbons te maken. De door u gemaakte bonbons gaan uiteraard na afloop mee naar huis. Tussendoor is er natuurlijk tijd om uitgebreid te proeven.

Minimaal en maximaal aantal personen
Al onze workshops zijn gebaseerd op groepsverband van minimaal 8 tot maximaal 15 personen. Betreft het minder dan 8 personen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen dan een groep samen.

Kosten workshop
Prijs per persoon is € 39,50
Iinclusief BTW, materialen en wegwerpschort.

Extra informatie
Wij zorgen voor wegwerpschorten om eventuele vlekken op kleding te voorkomen. Ons advies is om makkelijke schoenen aan te trekken omdat je toch gemiddeld 3 uur op je benen staat! In de maanden juni, juli en augustus geven wij geen workshops in verband met het warme weer

Reseveer op tijd, vol = vol !!

Stuur ons een email info@dongelmansbonbons.nl of bel 0314 - 652290