Chocolterie Dongelmans Zeddam
Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons Chocolaterie Dongelmans voor al uw bonbons

Over ons


Bonbons

Dongelmans Chocolaterie & Banketbakkerij

Dongelmans Bonbons is gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van alles op het gebied van chocolade. Zo zijn er in onze sfeervolle winkel alleen al zo’n zestig verschillende soorten bonbons verkrijgbaar. Al onze producten worden op 100% ambachtelijke wijze bereid met uitsluitend hoogwaardige en duurzame chocolade. Net iets duurder, maar verantwoord voor mens en milieu.

Voor een ruime keus van bonbons, truffels en vele andere chocolade producten kunt u dagelijks terecht in onze chocolaterie aan de de ’s-Heerenbergseweg 14b in Zeddam. Ook voor taarten en gebak voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht. Daarnaast biedt Dongelmans Bonbons de gelegenheid voor het verzorgen van een chocolade workshops.

Verder leveren wij een groot assortiment aan luxe chocolade producten aan (banket)bakkers en exclusieve restaurants en produceren wij naast vele standaard producten ook maatwerk waaronder bruidstaarten, relatiegeschenken en speciale opdrachten. Dongelmans maakt UW chocoladedroom waar!

Bent u nieuwsgierig geworden kom dan een bezoek brengen in onze winkel of informeer naar de mogelijkheden van een chocolade workshops.